Més futbol

Pelé, hospitalitzat a la unitat de cures pal·liatives

El món del futbol ha desviat en les últimes hores la seva atenció del mundial, i és que Edos Arantes do Nascimento, Pelé, va ser hospitalitzat dimarts per una infecció respiratòria i la seva evolució no és bona. De fet, segons apunten diversos mitjans de comunicació brasilers, Pelé ja no respon al tractament de quimioteràpia que se li aplicava des del setembre de 2021 quan va ser operat d’un càncer de còlon. A més, a principis d’aquest any se li va diagnosticar metàstasi en l’intestí, el pulmó i el fetge. Arran d’això Pelé, de 82 anys, ha estat traslladat a la unitat de cures pal·liatives, fet que ha encès encara més les alarmes sobre el seu estat de salut.

En les últimes hores tot el món del futbol està enviant els seus millors desitjos per a Pelé, i jugadors com Harry Kane i Kylian Mbappé han estat els primers d’enviar missatges de suport per al brasiler a través de les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)