Més futbol

El segon assalt del derbi

Lliga F. El Barça i el Llevant les Planes s’enfronten amb objectius diferents

El derbi entre el Barça i el Llevant les Planes viu avui el segon i darrer capítol d’aquesta temporada. Un partit que podria haver estat més lluït. El de la primera volta es va jugar gairebé dos mesos després per la vaga de les àrbitres i entre setmana, a les nou de la nit. Aquest ha viscut dos canvis d’horari fins a establir-se a les sis d’aquesta tarda, un altre cop en un dia entre setmana. Tot i això, serà la festa del futbol català, que aquest any torna a disposar de dos clubs en l’elit.

L’equip de Jonatan Giráldez reprèn el fil de la lliga amb sentiments contraposats. D’una banda, les blaugrana arriben reforçades després d’aixecar el primer títol de la temporada: la supercopa. D’una altra banda, la confirmació de l’eliminació en la copa per alineació indeguda és un cop dur per a unes futbolistes que volen guanyar-ho tot i veuen com un torneig s’escapa als despatxos i per una errada del club.

Per la seva part, el Llevant les Planes afronta el derbi descansat després d’un cap de setmana sense lliga i amb les bones sensacions arrossegades en les darreres jornades. El conjunt de Ferran Cabello només ha perdut un dels últims quatre partits de lliga i ve de derrotar un rival directe en la lluita per la permanència, l’objectiu primordial de l’equip de Sant Joan Despí. Després del duel d’avui, el Llevant s’enfrontarà al València i l’Alhama, dos partits clau.

14 Partits guanyats 4

0 Partits empatats 3

0 Partits perduts 8

56 Gols a favor 15

4 Gols en contra 31

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)