1a femenina

Triomf plàcid abans de l’aturada

Lliga F. Les blaugrana superen còmodament l’Alavés i es refermen al capdamunt de la classificació

Alavés 0 Barça 4

ALAVÉS:Jana, Elba, Ohale, Sáez, Garazi (San Adrián, 69’), Ornela (Armengol, 75’), Pinto (Soliveres, 70’), Chamorro (Ane Miren, 70’), Carla Morera, Auñon, Esther (Alba, 87’).BARÇA:Paños, Paredes, María León (Paralluelo, 69’), Pina, Marta, Patri, Aitana, Rolfö (Crnogorcevic, 69’), Geyse (Bronze, 69’), Oshoala (Vilamala, 77’), Nuria (Emma, 80’).GOLS:0-1 (33’) Oshoala. 0-2 (39’) Osinachi Ohale (p.p.). 0-3 (64’) Aitana. 0-4 (84’) Pina.ÀRBITRE:Suárez González.T.G.:Geyse, Paredes, Laborde.T.V.:Cap.

No hi va haver sorpreses i ahir el Barça va superar còmodament l’Alavés, el cuer de la classificació. Les blaugrana van sumar tres punts més que els permeten refermar-se al capdamunt de la taula, amb un coixí de vuit punts respecte al segon classificat, el Real Madrid, abans de la llarga aturada pels compromisos de seleccions. El proper partit de les de Jonatan Giráldez serà el 5 de març al Johan Cruyff contra el Vila-real.

El conjunt català va deixar clares les seves intencions des del primer instant. En el primer minut de partit, Pina ja va enviar la pilota al fons de la porteria però la jugada va quedar invalidada per fora de joc. Les blaugrana van continuar amb un ritme frenètic i tenint el domini total de la possessió, però la pressió alta de les locals evitava que les culers disposessin d’ocasions clares per obrir la llauna. Finalment, van posar fi a la resistència de les basques en el minut 33 amb un gol d’Oshoala, que va aprofitar una bona centrada de Rolfö. Abans d’arribar al descans, Ohale, en pròpia porta, va situar el 0-2 al marcador. En la represa, Aitana (64’) i Clàudia Pina (84’) van sentenciar. Nova golejada per continuar invictes. Ja són 19 victòries en 19 partits.