Copa

Ancelotti: “No repetirem els errors de la final de la supercopa”

L’entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti, ha explicat que l’equip té ganes d’afrontar el clàssic de demà en l’anada de les semifinals de la copa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El clàssic de demà

“Hem preparat el partit com sempre, amb confiança. Cal tenir personalitat, coratge i fer un partit complet. Tenim il·lusió. És un dels partits més bonics de jugar, és important i ens falta poc per arribar a una final. Hi ha moltes coses que ens permeten gaudir d’aquest moment i intentar fer-ho el millor possible”.

El precedent de la supercopa

“Ho he valorat tot. Ens va faltar compromís i contundència. Vam cometre errors que ens poden afectar si els repetim, però crec que no ho repetirem. És un partit molt important. Estem a prop de guanyar un títol i competirem. Demà no és decisiu, però podem agafar avantatge”.

“Tenim ganes de guanyar perquè estem a prop de guanyar una competició, no per revenja. Quan aquest equip està a prop d’un títol, tot puja de temperatura”.

Fer entrar por al Barça en la lliga?

“La copa i la lliga són competicions diferents. El de demà serà un partit entretingut i l’afició gaudirà. No sé què és el cagòmetre”.

Cas Negreira

“En aquests moments no crec que hi hagi corrupció. L’àrbitre intentarà fer-ho el millor possible”.

Vinícius

“Dependència? Vinícius és un dels millors del món i determina molts cops els partits a favor nostre. Tenir dependència d’ell és normal perquè és un dels més grans ara mateix en el món del futbol”.

“No necessita consells per afrontar-se a Araujo. Nosaltres no canviarem res. Araujo és un defensa molt fort, ho ha demostrat. Serà un enfrontament entretingut i Vinícius pot guanyar-lo”.

Temporada

“Estem on mereixem estar. Ara arriba el moment important de la temporada. Crec que podem guanyar algun títol, però veurem. No soc un mag”.

Benzema i el The Best

“El que ha fet Karim està allà. Ens ha ajudat molt a guanyar els títols de l’any passat i li agraïm. Tant de bo també li puguem agrair aquest any. Ho està fent molt bé. És un moment determinant i tenir-lo significa estar més a prop dels títols”.

“Per a nosaltres no és important. Ha comptat el mundial i l’Argentina va ser campiona merescudament. És normal que Messi, el Dibu i Scaloni hagin guanyat. Els felicito”.

Els tocats

“Hazard està bé, vol tenir minuts i els pot tenir. Rodrygo ha fet el primer entrenament avui. Sembla que està bé, però prendrem la decisió després. Tchouaméni ha recuperat la condició i pot ser titular sense problemes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)