1a femenina

El Llevant les Planes suma un bon punt (1-1)

El Llevant les Planes ha esgarrapat un nou punt, aquest cop contra el Sevilla, que li permet mantenir-se fora del descens de la Lliga F, ara a tres punts (1-1).

El partit ha començat molt mogut i entretingut. Tot just s’havien jugat cinc minuts que els assistents al Municipal de Les Planes ja han vist el primer gol, si bé ha estat del conjunt visitant. Una bona centrada de Payne l’ha rematat impecablement Martín-Prieto al primer pal, lluny de l’abast de Bacic (5’). El conjunt de Ferran Cabello ha reaccionat bé i s’ha refet del cop. Muth ha avisat amb una volea per sobre el travesser (7’), però la més clara ha estat per a Irina. La golejadora del Llevant les Planes ha driblat la portera visitant i ha rematat a gol, però Teresa ha tret la pilota sobre la línia (10’). La insistència local ha acabat amb la diana de l’empat. Una falta llunyana l’ha pentinat Muth i l’ha rematat Struck al segon pal. La pilota ha impactat al travesser, però Laura Martínez ha recollit el refús amb el cap i ha situat la igualada en l’electrònic (17’). Malgrat el gol, el Sevilla ha pogut frenar l’embranzida del Llevant les Planes i ha tingut alguna bona ocasió per tornar-se a avançar.

El Sevilla ha portat més pes del joc en la segona meitat i s’ha bolcat en atac, disposant de les ocasions més clares. L’entrada d’Amanda i Rosa Otermín han activat a l’equip de Cristian Toro. De fet, aquesta darrera ha tingut dues bones oportunitats. Primer, un xut que ha sortit fora per poc (62’) i després amb un remat dins l’àrea que Bacic ha tret molt bé (69’). La més clara, però, l’ha tingut una altra futbolista que ha sortit des de la banqueta: Ana Franco. El seu xut l’ha tret sota pals Berta Bou, que acabava d’entrar (81’). L’equip de Ferran Cabello s’ha defensat molt bé davant les envestides visitants, si bé ha estat a punt d’emportar-se els tres punts en un xut de Mari Paz que ha tocat al travesser abans de sortir fora (90’). Bon empat del Llevant les Planes, que s’ha tret l’espina del 5-0 encaixat en el partit de la primera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)