Més futbol

Gary Lineker és readmès per la BBC

Pocs dies després d’haver estat suspès per la BBC, canal on presenta el programa d’èxit Match of the Day, per haver criticat el pla migratori del govern anglès, Gary Lineker ha estat readmès per la cadena de televisió. Les fortes pressions dels propis companys de l’exjugador del Barça i de part de la societat anglesa han obligat al prestigiós ens a tornar a comptar amb els serveis de Lineker.

“Gary és part valuosa de la cadena i sé el que significa per la BBC”, ha comentat Tim Davie, el director general de la corporació a través d’un comunicat. En el text, Davie ha demanat disculpes per haver suspès a l’ara mediàtic presentador.

Lineker va criticar a través de Twitter l’actual govern del Regne Unit pel que fa a la rebuda i solidaritat amb els refugiats per part dels anglesos: “Acceptem molts menys refugiats que altres països europeus importants. Aquesta és només una política incommensurablement cruel i dirigida a les persones més vulnerables en un llenguatge que no es diferent a l’utilitzat per l’Alemanya en els anys 30”, deia l’exdavanter anglès del Barça a finals dels vuitanta, que ha agraït les mostres de suport rebudes pels companys propis de la BBC i altres periodistes i personalitats repartides pel món. Gary Lineker ha escrit un fil a Twitter en el qual assenyala que ha viscut uns darrers dies surrealistes amb una conclusió en elusió a la seva terra: “Seguim sent un país predominantment tolerable, acollidor i generós”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)