1a divisió

El CSD també es personarà en el cas Negreira

El president del Consejo Superior de Deportes (CSD), José Manuel Franco, ha explicat que també es personaran en el cas Negreira, “en el moment oportú”. Ho ha dit en una entrevista a El programa de Ana Rosa de Telecinco. “La intenció del CSD és personar-se, però en el moment oportú, perquè no s’ha d’oblidar que la fiscalia ha fet la denúncia i el jutjat l’ha d’admetre a tràmit. En aquell punt, nosaltres, amb els nostres serveis jurídics, ens personarem en la causa”, ha explicat Franco.

“Em preocupa aquest cas perquè és dolent per al futbol i per a l’esport espanyol. Un club no paga així per res al vicepresident dels àrbitres. És veritat que s’ha d’investigar”, ha dit el president del Consejo, que insta el Barça a oferir la seva versió: “Demanaria al Barça un tipus d’aclariment, que diguin què ha passat. Podria no ser tan greu com sembla, però el tema és molt lleig i ens preocupa. Suposa un descrèdit per a l’esport i el futbol espanyol. Demano al senyor Laporta que ens aclareixi d’una vegada què ha passat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)