Europa League

El Sevilla continuarà amb la lluita contra el Manchester United

La ciutat suïssa de Nyon ha acollit aquest migdia el sorteig dels quarts de final de l’Europa League, que es disputaran el 13 i el 20 d’abril. Després de l’eliminació del Betis i la Real Sociedad contra el Manchester United i el Roma, respectivament, el Sevilla és l’únic representant que continua viu de la lliga espanyola. A més, també s’han conegut els possibles emparellaments de semifinals, que es jugaran l’11 i el 18 de maig, així que ha quedat definit el camí fins a la final de Budapest del 31 de maig.

El Sevilla no ha tingut sort en el sorteig, i és que haurà de jugar contra el Manchester United. Després de jugar en la fase de grups contra la Real Sociedad, d’eliminar en la prèvia dels vuitens al Barça i de superar en els vuitens de final al Betis, els Red Devils s’enfrontaran una vegada més a un equip de la lliga espanyola i parteixen com a clars favorits, ja que a més disputaran la tornada a casa. El guanyador d’aquesta eliminatòria jugarà la semifinal, amb la tornada a casa, contra el vencedor de l’eliminatòria entre la Juventus i l’Sporting.

Un altre dels duels destacats dels quarts de final és el que enfrontarà el Roma de José Mourinho amb el Feyenoord, amb l’anada al camp dels neerlandesos –el curs passat es van enfrontar en la final de la Conference League amb victòria dels de Mourinho–. El guanyador d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà a la semifinal, amb la tornada a fora, al guanyador del duel entre el Bayer Leverkusen i l’Union Saint Gilloise belga, la gran sorpresa de la competició.

Quarts de final
1. Manchester United-Sevilla
2. Juventus-Sporting
3. Bayer Leverkusen-U. Saint-Gilloise
4. Feyenoord-Roma
Semifinals
5. Guanyador 2-Guanyador 1
6. Guanyador 4-Guanyador 3
Final
Guanyador 5-Guanyador 6
Guanyador 1-Guanyador 3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)