2a divisió FEF

L’Olot encara té vida

2a divisió FEF. Els olotins se situen a quatre punts del ‘play-out’ amb una transcendental victòria, amb remuntada inclosa, contra l’Alzira (3-1)

Olot 3 Alzira 1

OLOT:Batalla, Èric Callís, Aspar (Valverde, 56’), Uri Ayala, Aimar, Èric Vilanova, Terma (Eloi, 56’), Urri, Manel (Bigas, 78’), Josep Cerdà (Xumetra, 7’) i Forgas.ALZIRA:Adrián, Peleteiro, Cortijo, Kaiser, Soler, Lado, Álvaro (Revert, 92’), Joel (Issa, 92’), Pitu (Solbes, 55’), Pulpón (Serra, 55’) i Joaquín (Lluís, 29’).GOLS:0-1 (50’) Álvaro. 1-1 (61’) Urri. 2-1 (71’) Forgas. 3-1 (82’) Forgas.ÀRBITRE:Domato Pedreira.T.G.:Als locals Saïdou i Urri, i als visitants Joaquín, Solbes i Joel.T.V.:Drecta al visitant Adrián (28’).PÚBLIC:894 espectadors.

Si l’Olot volia continuar somiant amb la permanència havia de guanyar, tant sí com no, contra l’Alzira, l’equip que marca la posició de play-out, i ho va aconseguir. Patint molt més del que hauria volgut, sobretot després de jugar una hora amb superioritat numèrica, però de la millor manera possible. I és que els gols d’Urri i Ernest Forgas, per partida doble, van donar tres punts que situen els olotins a quatre punts del play-out i a cinc de la permanència, aprofitant que el Prat i el Lleida també van perdre.

Que no seria un partit fàcil, per molt que els valencians arribessin en mala dinàmica, ho sabia tothom. Ara bé, després d’un mal inici, l’Olot va agafar les regnes del partit i va tenir ocasions clares per avançar-se en el marcador. Sobretot una d’Èric Vilanova a boca de canó, que va topar amb una gran intervenció del porter visitant Adrián (14’). Aquestes arribades van esperonar l’Olot, que, a més, va rebre una notícia excel·lent quan, en el minut 27’, Adrián, fins llavors el millor del partit, va ser expulsat amb vermella directa per fer caure Xumetra –el de l’Estartit va substituir el lesionat Cerdà, la mala notícia del dia– quan es dirigia sol a porteria.

Amb superioritat numèrica, semblava que l’Olot tenia el guió perfecte, però l’equip es va encongir en el tram final de la primera part. I encara més després de la represa, quan Álvaro va aprofitar un contraatac per superar Batalla amb un xut creuat i situar el 0-1 al marcador (50’). Podia haver estat pitjor, perquè Joel Rodríguez va perdonar el 0-2 (58’), però en aquell moment l’Olot estava mort.

Quan pitjor fila feia, però, els olotins van treure la rauxa amb l’entrada d’Eloi i Valverde. Urri, en el 61’, va igualar el marcador rematant de cap al segon pal i, a partir de llavors, la inèrcia va conduir l’Olot cap a la remuntada, emès per un efectiu Ernest Forgas. El punta va aprofitar, primer, una gran jugada de Manel Busquets per fer el 2-1 (71’) i, després, una centrada d’Èric Callís (82’) per fer el definitiu 3-1, que dona molta vida a un Olot que somia.

Tenia la sensació que avui ens hi anava la vida. Anirem al Rico Pérez amb totes les forces del món per guanyar
Albert Blázquez
entrenador de l’olot
Ha estat una bogeria. La seva expulsió ens ha trastocat i el seu gol és el que ens ha activat. Crec que ho hem merescut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)