Europa League

El Sevilla atropella el favorit (3-0) i es classifica per a semifinals

El Sevilla l’ha fet grossa contra el Manchester United, al qual ha atropellat en la tornada de quarts de final (3-0), després d’empatar a dos en l’anada, i serà a les semifinals.

Ha estat un partit impecable de l’equip dirigit per Jose Luis Mendilibar, encarrilat en una primera part espectacular. I és que els sevillistes, a una intensitat altíssima, empesos pel Sánchez Pizjuán han imprès un ritme important a l’enfrontament el qual el Manchester United no ha estat capaç d’igualar i en cap moment s’ha mostrat recocnosciible. En-Nesyri (8’) ha fet el primer, aprofitant una errada de Maguire, i, a punt han estat els hispalenses de fer el segon. De fet l’han marcat, via Ocampos, però el VAR l’ha invalidat per un fora de joc previ. Ha acabat arribant després del descans, mitjançant Badé (47’) a la sortida d’un córner.

No ha reaccionat el United, que era el màxim favorit al títol, i, finalment, el Sevilla ha sentenciat. Un altre cop En-Nesyiri (81’), després d’una errada descomunal de De Gea, ha marcat el 3-0.

L’equip andalús doncs se les haurà a semis amb la Juventus, que ha eliminat l’Sporting CP (1-1). L’altra eliminatòria la protagonitzaran Bayer Leverkusen, que s’ha desfet (1-4) del Union SG i Feyenoord o Roma, que estan jugant la pròrroga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)