Europa League

El Sevilla la torna a fer grossa

Europa League. El sis vegades campió atropella (3-0) el Manchester United, el favorit, i se les haurà en les semifinals amb el Juventus

El Sevilla en l’Europa League és una altra cosa i ahir va tornar-ho a palesar. El conjunt dirigit per José Luis Mendilibar, que ha aixecat en tres setmanes un equip gairebé mort, va protagonitzar un partit espectacular contra el Manchester United, el favorit de la competició, al qual va passar per sobre, va deixar en res i va golejar (3-0) per certificar presència en les semifinals. En-Nesyri (8’ i 81’), amb un doblet en què va aprofitar sengles errades grolleres de Maguire i De Gea, i Badé (47’) van ser els golejadors del sis vegades campió.

Doble alegria de la Juve

El rival del Sevilla en les semifinals serà el Juventus, que va classificar-se superant l’Sporting CP. Va ser el d’ahir un dia de doble alegria per a l’equip bianconero, ja que la sanció de -15 punts que tenia en la Serie A va ser suspesa. Ara és tercer.

ROMA-Feyenoord 4-1
Resultat global: 4-2
Saint-Gilloise-LEVERKUSEN 1-4
Resultat global: 2-5
Sporting CP-JUVENTUS 1-1
Resultat global: 1-2
SEVILLA-Man. United 3-0
Resultat global: 5-2 SEMIFINAL 1: Sevilla- Juventus (11/5 i 18/5) SEMIFINAL 2: Roma- Leverkusen (11/5 i 18/5)
CONFERENCE L
SEMIFINAL 1: Fiorentina- Basilea (11/5 i 18/5) SEMIFINAL 2: West Ham- AZ (11/5 i 18/5)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)