El Sant Andreu supera per la mínima el Peralada (0-1)

Un gol de Josu al final dona avantatge als andreuencs en l’eliminatòria en un partit marcat per un penal sobre Sergi Solans no xiulat

El San Andreu en farà prou amb un empat o amb derrota per la mínima després de la pròrroga per superar la primera eliminatòria del play-off d’ascens a 2a divisió FEF, i és que els quadribarrats han guanyat aquesta tarda al camp del Peralada en un partit marcat per una decisió polèmica per un penal no xiulat i que s’ha acabat decidint amb un gol de Josu en el minut 82’.

La primera ocasió del partit l’ha tingut Albertito, amb un xut per sobre el travesser (30’), però la primera mitja hora l’ha dominat lleugerament el Peralada aprofitant que tenia el vent a favor. Amb accions a pilota aturada i a través d’una bona pressió, els xampanyers han posat en problemes al Sant Andreu, però als de Miquel Àngel Muñoz els hi ha faltat controlar una mica més el partit per arribar amb més garanties als metres finals i generar ocasions clares més enllà d’un xut creuat de Sergi Solans (20’). De fet, la millor ocasió de la primera part l’ha tingut Albertito, que ha rematat de cap dins l’àrea i ha obligat a Aroca a fer una grandíssima aturada (36’).

La segona part ha arrencat amb polèmica, i és que Sergi Solans ha robat l’esfèrica dins l’àrea del Sant Andreu, ha retallat davant Jaime González i el porter l’ha agafat per la cintura. Lleugerament, però suficient per ser penal clar, ja que Solans tenia tot l’avantatge per arribar a la pilota i marcar a plaer (51’). L’acció polèmica ha envalentit al Peralada durant uns minuts i els xampanyers han generat bones ocasions, com un remat de Micaló per sobre el travesser. En l’última mitja hora ha tornat la igualtat, amb el partit amb un guió molt més físic. Quan semblava que ja no passarien gaires coses sobre la gespa, una bona combinació del Sant Andreu ha fet arribar l’esfèrica a Josu dins l’àrea i el quadribarrat no ha perdonat, superant Aroca amb un xut ajustat al pal curt que ha significat el 0-1 (82’). El Peralada no ha tingut capacitat de reacció i no ha disposat de cap ocasió per empatar el partit.