3a divisió FEF

L’Olot incorpora el jove porter Eric Mourin

El badaloní competirà amb Albert Batalla per fer-se un lloc a la porteria de l’equip olotí

La Unió Esportiva Olot ha anunciat el fitxatge d’Eric Mourin, fins ara porter titular de la Muntanyesa a tercera FEF.

Eric Mourin (Badalona, 2002) es va formar al futbol formatiu del Barça, on va estar sis temporades fins a infantil. Posteriorment va fitxar per la UE Cornellà, fins a la categoria de cadet, i el seu primer any de juvenil el va jugar a Badalona, a la categoria Nacional. Al segon any de juvenil ja va jugar a Divisió d’Honor, però a les files del CE Europa. Va ser novament amb el Cornellà, però, quan va debutar a Segona B. Com a amateur, acumula dos anys al CF Montañesa, el primer a Primera Catalana i el segon a Tercera Divisió, disputant fins a 32 partits i sent un dels homes més destacats. Ara a l’Olot competirà amb Albert Batalla, porter de garanties, per a fer-se amb el lloc sota pals.

El jugador badaloní és un porter àgil, ràpid i segur, amb un bon 1x1 i bons reflexos. Molts entrenadors el consideren un jugador amb projecció i creu que pot aportar a la UE Olot “moltes ganes, il·lusió i treball” i afirma que “donaré el cent per cent perquè aquest sigui un gran any per a tots”.

Amb la incorporació de Mourin, el club olotí ha fet efectiva la seva setena cara nova del projecte de Pedro Dólera quan ja només falten dos dies per començar els entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)