Territorial

Dani Sala, nou president del Figueres

Dani Sala és el nou president de la UE Figueres i substituirà el lloc de Narcís Bardalet, qui havia assumit la presidència des del 2018. El club va convocar eleccions el passat mes de juliol, quan el metge forense va decidir fer un pas al costat. Durant el termini en què es podien presentar les candidatures (del 30 de juliol al 5 d’agost) la de Sala ha estat l’única. Així, un cop reunida la Junta Electoral de les Eleccions a la Presidència del Figueres, el club empordanès ha proclamat i anunciat aquest migdia la nova junta directiva, encapçalada per l’empresari figuerenc Dani Sala.

El nou president, soci número 279 del club, assegura que “l’acompanya un equip transversal i motivats per treballar” i té molt clar l’objectiu a assolir: “volem professionalitzar el club, reconnectar-lo amb la ciutat, mantenir o millorar el gran nivell de futbol base i reimpulsar el futbol femení.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)