Territorial

L’FCF es reafirma en demanar la dimissió de Rubiales

El president de la federació catalana de futbol, Joan Soteras, va advertir la setmana passada que acabaria de definir el seu posicionament un cop es reunís amb la resta d’integrants de la comissió executiva de l’FCF i, aquesta tarda, un cop finalitzada la convocatòria extraordinària, l’entitat ha emès un comunicat en què es reafirma en la idea de fer fora de forma definitiva Luis Rubiales de la federació espanyola alhora que mostra el seu suport a les campiones del món en tot aquest cas.

Aquest és el comunicat íntegre:

“La Comissió Executiva de l’FCF s’ha reunit aquesta tarda de manera extraordinària per analitzar, entre d’altres coses, la crisi de govern dintre la RFEF i reduir el seu impacte pel futbol i futbol sala català.

El seus integrants s’han reafirmat de manera unànime en demanar la dimissió del Luis Rubiales, president de la RFEF, ara suspès per la FIFA, després del seu desafortunat comportament durant la celebració del Campionat del Món Femení de Futbol a Sidney. Un comportament que han qualificat d’inapropiat i han desitjat que no es tornin a repetir mai més.

De la mateixa manera, han volgut mostrar el seu suport més absolut a les jugadores de la Selecció Espanyola Absoluta Femenina de futbol, tot reafirmant el compromís de la Federació Catalana de Futbol envers el desenvolupament del futbol i futbol sala femení.

La Comissió Executiva ha recordat que aquesta temporada 2023-2024 l’FCF continuarà amb la campanya #Orgullosa, que consideren clau pel creixement i millora del futbol femení a Catalunya. En l’actualitat, el futbol i futbol sala femení suposa més de 20.000 llicències federatives a Catalunya, fet que ens converteix en la principal potència femenina dintre del conjunt de federacions territorials d’Espanya.

Per últim, l’Executiva ha refermat que la Federació Catalana de Futbol continuarà treballant junt amb el Govern de la Generalitat, a través de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, per la promoció del futbol i futbol sala femení, en plans d’igualtat, i la incorporació de la dona a tots els òrgans i estructures federatives”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)