Més futbol

Hospitalitzen la mare de Rubiales

Protesta. La mare del president de la FEF feia una vaga de fam en una esglèsia

Ángeles Béjar, la mare de Luis Rubiales, cessat temporalment de president de la Real Federació Espanyola de Futbol, ha estat evacuada a l’Hospital Santa Ana de Motril (Granada) a causa del seu estat de salut per la vaga de fam que estava mantenint perquè acabés “la cacera” contra el seu fill.

La dona ha estat traslladada al centre hospitalari en ambulància per l’empitjorament del seu estat anímic, probablement pel cansament que acumula en aquests tres dies de tancament, i per la situació d’estrès, segons ha anunciat el rector de l’església en la qual estava mantenint la vaga de fam.

Ha afegit que Béjar ha presentat diferents problemes a causa dels tres dies que porta sense menjar, amb nàusees i marejos, per la qual cosa un metge ha recomanat el seu trasllat a un centre hospitalari.

Ángeles Béjar tenia previst intervenir davant els mitjans de comunicació per a donar a conèixer les sensacions que tenia, però minuts abans ha sofert la crisi que li ha portat a l’hospital, on està sent atesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)