Sèrie A

La contra-anàlisis de Pogba també dóna positiu en testosterona

S’obre un horitzó molt negre per a Paul Pogba. La contra-anàlisis realitzada ahir a la mostra d’orina del jugador de la Juventus confirma la presència de testosterona, substància considerada dopant i , per tant, prohibida per a qualsevol esportista. Aquest segon examen arriba després que Pogba se sotmetés a un control antidopatge rutinari el passat 20 d’agost en finalitzar el partit de la Serie A contra l’Udinese en què la Vecchia Signora es va imposar per 0-3 i on Pogba no va jugar un sol minut.

El futbolista francès s’enfronta ara a una sanció que podria arribar fins als 4 anys de suspensió de qualsevol activitat esportiva professional en cas que quedés provat que la ingesta va ser intencionada. Si el jugador demostrés que va prendre aquesta substància sense tenir-ne coneixement, el càstig podria reduir-se als dos anys. El campió del món pot ara intentar arribar a un pacte amb la fiscalia italiana o directament, anar a judici.

La Juventus ja va paralitzar el pagament del seu sou i el va apartar de l’equip després de la primera prova i ara podria prendre la decisió de rescindir el seu contracte unilateralment. Pogba ha tingut un mal retorn al club italià, ja que només anunciar el seu fitxatge a l’estiu de 2022, va patir una greu lesió al menisc lateral i només ha jugat dotze partits amb el conjunt de Massimiliano Allegri. Amb la selecció francesa no disputa un matx des del març de l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)