Festival de gols a Riudarenes liderat per Wadi (5-0)

El Girona B ha guanyat per un contundent 5-0 al Mollerussa, rival. Un partit que era per sumar, però, a part d’endur-se els 3 punts, els gironins han convertit la jornada 13 en una autèntica festa liderada per una hat-trick de Wadi.

Inici somiat per als gironins. Als de Sergi Mora només els ha calgut un primer avís en forma de xut de Miguel que ha marxat fregant el pal de la porteria dels visitants, abans d’obrir al marcador. Si al minut 5’ han avisat, al 8’ ja han marcat. La primera diana ha arribat firmada per Almena que ho ha finalitzat després de la combinació amb Almansa. I només un minut després ha arribat el segon, que ha estat en pròpia porta després d’una centrada de Gerard González. Després de 10 minuts inicials immillorables pels locals, semblava que ja no feia falta res més, però, abans del descans, al 41’ Wadi ha acabat de rematar-ho amb un tercer gol per als blanc-i-vermells on s’ha trobat amb la porteria buida després d’un mal refús dels tarragonins. I amb un contundent 3-0, els gironins han marxat al vestidor més tranquils que mai abans.

Per si no n’hi havia hagut prou amb una primera part de 3-0, els gironins han continuat amb la festa. Wadi que ja havia fet l’últim gol de la primera part, no n’ha tingut prou i no ha parat fins que ha firmat un hat-trick personal. En quatre minuts, del 60 al 64, ha marcat els dos gols qu eli feien falta per firmar el triplet. I amb un marcador final de 5-0, els gironins tornen a somriure a casa.