1a divisió

El Sevilla destitueix Diego Alonso després d’una nova derrota

El Sevilla no surt del pou i el club continua prenent mesures dràstiques. El conjunt andalús ha perdut aquesta tarda a casa contra el Getafe de manera contundent (0-3) i la reacció no s’ha fet esperar, ja que minuts després del final del partit el club ha fet oficial la destitució de Diego Alonso. El tècnic uruguaià va arribar a l’equip després de la novena jornada en substitució de Mendilibar, però no ha estat capaç de capgirar el rumb de l’equip, al contrari, perquè no ha guanyat cap dels vuit partits que ha dirigit l’equip en la lliga, sumant un balanç de cinc empats i tres derrotes. A més, el Sevilla va quedar eliminat d’Europa després d’acabar últim en el seu grup de la Champions League.

El Sevilla, que té pendent el partit contra l’Atlético, de moment és setzè amb 13 punts i no caurà aquesta jornada a la zona de descens passi el que passi, tot i que té els mateixos punts que el divuitè, el Cadis, que juga demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)