1a divisió

El Sevilla confia la reacció a Quique Sánchez Flores

El Sevilla va acomiadar dissabte el tècnic uruguaià Diego Alonso després de la contundent derrota contra el Getafe (0-3) i de no haver aconseguit la victòria en els vuit partits de lliga que ha dirigit l’equip, una ratxa que ha deixat l’equip a punt de caure a la zona de descens. El conjunt andalús ja té el seu relleu, i és que aquest migdia ha fet oficial l’arribada de Quique Sánchez Flores, el tercer entrenador de la temporada després de Mendilibar i Alonso, que firma un contracte pel que resta de temporada i una més, fins al juny del 2025.

D’aquesta manera Quique Sánchez Flores torna a una banqueta de primera divisió després d’estar les dues últimes temporades al Getafe, d’on va ser destituït el curs passat quan quedaven set jornades per acabar la lliga amb l’objectiu de salvar la categoria. Serà el cinquè equip de la lliga espanyola que dirigeixi el madrileny després de les aventures al Getafe, al València, a l’Atlético i a l’Espanyol, a més d’haver dirigit el Benfica i el Watford a l’estranger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)