1a divisió

S’obre el teló

Semifinal. Real Madrid i Atlético enceten la competició i es veuen les cares amb el primer lloc a la final en joc

La supercopa obre el teló avui (20 h) amb el derbi madrileny que enfrontarà el Real Madrid i l’Atlético. Qui guanyi dels dos es plantarà a la final de diumenge, en què esperarà rival entre el Barça-Osasuna de demà. El duel entre blancs i roig-i-blancs és el primer dels tres que jugaran tots dos equips en les properes tres setmanes. “No m’agrada trobar-me l’Atlético, però ells pensaran el mateix”, va dir Carlo Ancelotti ahir en una conferència en què no va donar gaires pistes de res. Igual que Diego Simeone, que també es va limitar a lloar el seu rival: “Ens enfrontem a un grandíssim rival i això ens entusiasma, ens il·lusiona i ens genera expectatives”, va manifestar.

Cap dels dos tècnics té baixes significatives. Almenys d’última hora. Ancelotti, ja amb Vinícius, haurà de seguir bregant per resoldre el problema del central, ja que només en té dos de sans, Rüdiger i Nacho, Tchouaméni, darrerament, fa aquesta funció. Simeone s’aferra a la seva davantera, Morata (17 gols) i Griezmann (16 gols), que acumulen 33 gols en totes les competicions aquest curs.

15 Partits guanyats 12

3 Partits empatats 2

1 Partits perduts 5

40 Gols a favor 39

24 Gols en contra 23

LA PRÈVIA

No m’agrada trobar-me l’Atlético perquè sempre és complicat, però ells pensaran el mateix
Carlo Ancelotti
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Ens enfrontem a un grandíssim rival i això ens entusiasma, ens il·lusiona i ens genera expectatives
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE L’ATLÉTICO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)