1a divisió

L’Alavés-Barça i el Girona-Real Sociedad, el 3 de febrer

LaLiga ha fet oficials aquest migdia els horaris corresponents a la 23a jornada de lliga, que es disputarà entre el divendres 2 i el dilluns 5 de febrer. El Barça i el Girona, els dos catalans de primera, jugaran el dissabte 3 de febrer. Els de Xavi Hernández visitaran el camp de l’Alavés a les 18.30h, mentre que els gironins rebran a Montilivi la visita de la Real Sociedad a les 21h, en un duel importantíssim per als de Míchel per consolidar la posició de Champions.

El plat fort de la jornada serà clarament el tercer derbi madrileny en un mes que enfrontarà el Madrid i l’Atlético al bernabéu el diumenge 4 de febrer a les 21h. Els horaris d’aquesta jornada, però, podrien patir modificacions d’última hora en funció dels equips classificats per a les semifinals de la copa, ja que l’anada es jugarà la setmana següent –la setmana prèvia només jugaran partit de lliga els equips de la supercopa, amb el Barça rebent l’Osasuna el 30 de gener–.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)