Sèrie A

La Roma destitueix Jose Mourinho

La Roma ha anunciat a través d’un comunicat que destitueix Jose Mourinho del seu càrrec d’entrenador. La mala dinàmica de resultats en la qual ha entrat el conjunt italià ha obligat al club a prendre la decisió de prescindir dels serveis del tècnic que fa dos cursos els va dur a aixecar la Conference League i que l’any passat els va portar fins a la final de l’Europa League, partit que va perdre, amb polèmica inclosa, contra el Sevilla de Mendilibar.

En l’últim mes a la Serie A, la Roma ha guanyat al Nàpols (2-0), ha empatat contra la Fiorentina i l’Atalanta (1-1) i ha perdut contra el Bolonya (2-0), la Juventus (1-0) i el Milan (3-1), a més de caure als quarts de final de la copa italiana contra l’etern rival de la ciutat, la Lazio (1-0).

Amb aquesta sèrie de resultats, l’equip fins ara dirigit pel tècnic portuguès s’ha situat a cinc punts de la Champions League, el principal objectiu de la propietat per trobar certa estabilitat econòmica en els propers mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)