1a divisió

LaLiga denuncia crits contra Vinícius i recull el possible insult greu de Bellingham

LaLiga ha fet constar en les denúncies que emet cada setmana al comitè de competició i al d’antiviolència, els càntics que part de l’afició del Getafe va fer contra Vinícius en la rebuda de l’autobús del conjunt blanc abans de la disputa del duel madrileny jugat el passat dijous. L’ens ha recollit vídeos i audios de l’arribada del Madrid i els crits i càntics de “fills de puta” i “Vinícius, mono”, a més de “Puta Madrid”. Els càntics al brasiler es van realitzar fora del camp i LaLiga els ha denunciat també davant de la fiscalia d’odi.

En l’informe,a més, s’hi ha fet constar el possible insult que va dir Jude Bellingham a Mason Greenwood. L’anglès sembla que hauria dit “rapist” –violador– a l’extrem del Getafe. Si s’acredita al 100% l’insult –l’ens va encarregar un informe pericial de lectura de llaves–, el mitjapunta del Madrid podria ser sancionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)