Més futbol

El judici queda vist per a sentència

Un cop ha finalitzat la declaració de Dani Alves, en la que ha assegurat que la víctima va fer-li una fel·lació i que aquesta va ser consentida i voluntària, a més d’afirmar que anava begut, ha arribat el moment d’exposar les conclusions, l’última part del judici. La primera conclusió ha arribat de la mà de la fiscalia, que ha indicat que “el relat de la denunciant és absolutament creïble. Hi ha indicis. Ha mantingut la mateixa versió en tot moment”. També ha explicat que la víctima es va mostrar “afectada i devastada” en el moment d’explicar la violació i ha destacat que ho va fer d’una manera “molt valenta”. La fiscalia també ha assegurat que “la noia continua de baixa i destrossada. No hi havia indicis que estigués simulant”. També ha apuntat que no es pot demostrar que Alves anés molt begut. “En les imatges s’observa una actuació normal quant a l’alcohol es refereix. Ell saluda als porters en perfecte estat. Controlava perfectament que estava fent”. D’aquesta manera, doncs, la fiscalia ha demanat que se’l declari culpable i manté ls petició de 9 anys de presó.

Per la seva banda, l’acusació particular ha demanat “la pena màxima” perquè considera que “els fets són greus”. I ha al·legat també que la víctima “té estrès posttraumàtic moderat-sever” i una afectació emocional que s’ha pogut veure a la sala. L’acusació ha mantingut la petició de 12 anys de presó.

Per últim, la defensa ha considerat que el relat de la víctima ha entrat en contradiccions i que no hi ha “confirmació “ dels fets en les pericials mèdiques ni altres proves. I ha reiterat que l’acusat ha patit vulneració de drets fonamentals. També ha apuntat que les empremptes del bany corroboren la versió d’Alves. L’advocada de Dani Alves ha tornat a demanar la seva absolució. Tot i això, ha reclamat que es tinguin en compte tres atenuants si finalment se’l declara culpable. El primer, per reparació de danys, ja que ha pagat la indemnització a la denunciant abans del judici. El segon, per intoxicació etílica i, per últim, per vulneració dels seus drets.

Un cop finalitzades les exposicions de les conclusions, la jutgessa ha demanat a Dani Alves si volia afegir alguna cosa, i l’acusat ha dit que no. El cas ha quedat vist per a sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)