Més futbol

Alves, condemnat a quatre anys i sis mesos de presó

El futbolista Dani Alves ha conegut aquest matí la decisió del tribunal de la secció 21 de l’Audiència de Barcelona respecte el judici que es va fer entre el 5 i el 7 de febrer en el qual s’acusava al brasiler d’agressió sexual. El tribunal, composat per tres magistrats, ha condemnat Alves a quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual en una lectura en la qual hi ha estat el propi jugador, la seva advocada, Inés Guardiola, la fiscal, Elisabet Jiménez i l’acusació, Ester García.

Alves s’enfrontava a una pena màxima de dotze anys de presó segons l’article 179 del codi penal. De fet, el fiscal demanava nou anys i l’acusació particular, la màxima de dotze. Durant el judici, la defensa del futbolista va intentar utilitzar l’alcohol com a substància atenuant, però finalment, la sentència si ha considerat com atenuant el pagament de 150.000 euros de fiança que va abonar el futbolista i que han ajudat a una rebaixa de la pena fins als quatre anys i mig als quals s’hi hauran de restar els tretze mesos que ja porta privat de lliberat.

La lectura que s’ha fet aquest matí de la sentència no posa fi al cas Alves ja que la defensa ja ha anunciat que recorrerà al tribunal superior de justícia de Catalunya i, en cas de no ser favorable el veredicte, al tribunal suprem –l’acusació també.

A més de la sentència de quatre anys i mig de presó Alves haurà de complir cinc anys més de llibertat vigilada, nou anys amb una ordre d’allunyament de la víctima i 150.000 euros d’indemninització a la noia que va agredir sexualment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)