3a divisió FEF

Victòria de líder al camp del Badalona (0-2)

L’Olot guanya per setena jornada consecutiva. Els de Dólera s’han endut els tres punts de Badalona demostrant perquè són líders. Tot i no fer el seu millor partit, els garrotxins han sortit vencedors amb els gols de Moha i Marc Mas.

La primera meitat els olotins han patit sense trobar els forats ni generar gaires ocasions. Els locals Walid i Dani Homet han espantat més d’un cop a Mourin sota pals. Però l’Olot ha fet una primera part d’ofici i, abans del descans ha fet la feina. Pedro del Campo des de la frontal l’ha passat a Moha, gairebé dins l’àrea petita, que amb el cap l’ha fet entrar. I els garrotxins han marxat al descans anant ja per davant.A la represa l’Olot ha estat millor. Al 54’ Marc Mas ha fet el segon dels visitants. Aprofitant una contra, Maynau ha centrat la pilota, Moha ha fet una jugada individual que Craviotto ha rebutjat i Marc Mas ho ha acabat sumant la segona diana dels olotins al marcador. Moha les ha tingudes per fer el tercer i el quart, però Craviotto les ha aturat. Marc Mas també ho ha provat, però el porter local no perdonava. Per acabar, al descompte, Mourin ha estat el protagonista aturat un penal xiulat sobre Walid, que ell mateix ha xutat i el porter garrotxí l’ha tret amb una bona mà. Els últims minuts que quedaven ja no hi ha hagut més ocasions per cap dels dos equips, i els olotins han marxat de Badalona amb la setena victòria consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)