1a divisió FEF

El Barça Atlètic goleja la Cultural Leonesa (4-0)

Els de Rafa Márquez han passat per sobre d’un rival directe que s’ha quedat amb un jugador menys tan sols començar

El Barça Atlètic ha golejat la Cultural Leonesa al Johan Cruyff (4-0). Els blaugranes s’han imposat amb contundència davant un rival directe en un partit marcat per l’expulsió del central visitant Quique Fornos tan sols arrencar el partit.

L’àrbitre ha decidit mostrar-li la vermella directa al minut quatre després que fes caure a Naim sent l’últim defensa i evitant que encarés al porter lleonès. Es posava tot de cara, i el camí s’ha aplanat encara més quan, dos minuts més tard, Mika Faye ha anotat per segona setmana consecutiva per avançar a l’equip.

Sobre la mitja hora de joc Marc Giu ha ampliat diferències. Ha rebut una passada de Pau Víctor i, després d’un toc de qualitat per superar al defensa, ha finalitzat amb suficiència. El davanter continua demostrant que té una relació especial amb la porteria contrària. Partit pràcticament sentenciat.

Els culés han sortit a la gespa amb cert relaxament a la represa, i malgrat la inferioritat la Cultural ha amenaçat l’àrea de Marc Vidal. Però les forces han anat minvant i a la recta final el filial ha eixamplat el marcador per fer-se amb el gol average particular entre ambdós. Ha arribat el moment de Pau Víctor, el màxim golejador del grup. Primer, en un córner. Després, aprofitant una pilota morta en un rebuig a l’interior de l’àrea. Suma ja 14 dianes.

Triomf clau per afiançar-se a la zona de play-off i treure tres punts al sisè. L’equip encadena sis jornades sense perdre, havent sumat 16 dels últims 18 punts disputats. La dinàmica és immillorable i les distàncies a la zona alta són molt curtes. Tot obert quan encara resten 13 jornades.