1a divisió

Vinicius rescata un punt de Mestalla (2-2)

A punt ha estat el Madrid de deixar-se tres punts en la seva visita a València. El conjunt de Carlo Ancelotti ha arribat a perdre per 2-0 contra els locals, però Vinicius, el gran protagonista en la prèvia pels incidents del partit de l’any passat, ha rescatat el Madrid amb un doblet.

El duel ha començat igualat, després de l’homenatge a les víctimes de l’incendi al barri del Campanar, però amb un conjunt blanc més lúcid. Ara bé, el primer gol valencianista ho ha canviat tot. Foulquier ha robat la cartera a Vinicius a la línia de fons i ha penjat la pilota al segon pal. L’intent de rematada de Fran Pérez s’ha convertit en una assistència per a Hugo Duro, que ha obert la llauna (27’). Aquest gol ha deixat tocat al Madrid. Tant, que el líder de la lliga ha comès errades impròpies. Carvajal ha fet una passada cap a Lunin que ha quedat massa fluixa i això ho ha aprofitat Yaremchuk per fer el 2-0 (30’). El partit es posava coll amunt per al Madrid, però una acció afortunada ha permès a Vinicius retallar distàncies en l’última acció abans del descans i donar vida al seu equip.

En la segona meitat, els porters han agafat protagonisme. Tant Mamardashvili com Lunin han fet dues magnífiques aturades a remats de Bellingham (55’) i Diego López (61’). El Madrid s’ha començat a bolcar a camp contrari, fins que Vinicius ha igualat el marcador amb un remat de cap (76’). El gol ha estat revisat per un possible fora de joc, però ha pujat al marcador. Una de les imatges del tram final del partit ha estat la greu lesió al genoll de Diakhaby, que s’ha retirat en llitera mentre els seus companys i rivals es posaven les mans al cap. En el temps afegit, Gil Manzano ha assenyalat penal sobre Hugo Duro, però el VAR l’ha avisat per revisar l’acció i el col·legiat ha rectificat la decisió (90’+3). Encara abans del xiulet final, Peter Federico ha fregat el 3-2, però Lunin ha enviat el seu xut a córner (90’+7). El jove encara n’ha tingut una altra, però ha xutat massa alt (90’+8). La polèmica final l’ha protagonitzat Gil Manzano, que ha xiulat el final del partit just quan el Madrid estava atacant després d’un córner. L’acció ha acabat en gol de Bellingham, però el temps ja havia finalitzat. Les protestes dels visitants han provocat una picabaralla i fins i tot s’ha ensenyat una targeta vermella al britànic.

Amb aquest resultat, el Madrid treu set punts al Girona i nou al Barça, que juguen demà els seus partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)