Territorial

Un jugador del Cassà denuncia l’agressió d’un del Cristinenc

El partit de tercera catalana entre el Cassà i el Cristinenc (2-0) va acabar amb incidents. Concretament, amb l’agressió a un jugador del Cassà, que va rebre un cop de puny a l’ull. Feia pocs minuts que s’havia acabat el partit, que havia tingut moments de tensió, i quan els jugadors d’uns i altres se saludaven, de sobte un del Cristinenc va ventar un cop de puny al local Adrià González Notario, segons informa Cassà Digital. Per l’impacte, el futbolista va caure a terra commocionat, i de seguida directius de tots dos equips van fer fora l’agressor. Notario es va recuperar, però el van dur en ambulància a un centre assistencial.

L’agredit va presentar denúncia davant la policia local. El Cassà donarà suport a les accions contra l’agressor, i l’alcalde també s’ha pronunciat: “Aquestes actituds no es poden tolerar en l’esport. Tot el suport al jugador víctima de l’agressió i al Cassà. Això no pot ser!”, ha dit Pau Presas a les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)