1a divisió FEF

El Barça Atlètic allarga la dinàmica positiva davant el Sestao River (2-1)

1a divisió FEF. El filial blaugrana s’imposa al conjunt basc amb gols de Faye i Pau Víctor, a més d’una bona actuació de Marc Vidal, i continua instal·lat en la zona de promoció d’ascens

El Barça Atlètic continua en zona de promoció d’ascens després d’imposar-se al Sestao River a l’Estadi Johan Cruyff amb gols de Faye i Pau Víctor a la primera meitat (2-1), a més d’una gran actuació del porter Marc Vidal, i encadena la vuitena jornada sense conèixer la derrota, amb un balanç de sis triomfs i dos empats.

El filial ha començat dominant i la primera ocasió clara del partit ha estat protagonitzada per Pau Víctor, que ha provat un xut a la mitja volta des de curta distància que Sergi Puig ha aturat (9’).

Els homes dirigits per Rafa Márquez s’han avançat abans de la mitja hora de joc, gràcies a un servei de cantonada executat per Unai Hernández que Faye ha rematat amb el cap de forma inapel·lable (1-0, 29’). Amb aquesta diana, el central senegalès suma tres gols en els darrers quatre partits.

Els locals han ampliat l’avantatge mitjançant Pau Víctor, que ha marcat el seu quinzè gol del curs des de dins l’àrea en rematar una centrada de Marc Casadó provinent de la banda dreta (2-0, 38’).

Després d’una primera meitat en què els catalans s’han mostrat molt solvents, el conjunt basc ha retallat distàncies en el marcador a l’inici del segon temps en una acció en què Aranzabe ha assistit Jon Guruzeta, que ha rematat buscant el pal llarg amb un xut ras al qual Marc Vidal no ha pogut arribar (2-1, 49’).

Els visitants han pogut empatar el partit amb un xut llunyà de Leandro que ha obligat Marc Vidal a fer una gran intervenció (74’) i, en el tram final, el porter valencià ha tornat a aparèixer providencialment per aturar una rematada de Dopi a la sortida d’un córner (87’).

El resultat permet al Barça Atlètic, que aquest curs només ha perdut dos partits com a local, escalar fins a la tercera posició i agafar momentàniament un marge de sis punts respecte del sisè classificat, el primer conjunt que es queda fora del play-off d’ascens a segona divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)