3a divisió FEF

L’Olot es complica

3a divisió FEF. El conjunt de Pedro Dólera perd per la mínima al camp de l’Hospitalet, que s’acosta a quatre punts dels olotins a falta de deu jornades

L’Hospitalet 1 Olot 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Marc Vicente, One, Mamau (Vitalie, 74’), Rubi, Albert López (Montori, 70’), Raúl, Ton Alcover, Sehou, Sanku (Óscar, 64’) i Joel Lasso (Lobato, 74’).OLOT:Mourin, Bigas (Blázquez, 74’), Juvi, Barnils, Arnau Forés, Pedro, Uri González, Terma (Ufano, 63’), Maynau, Marc Mas i Moha (Roquet, 84’).GOLS:1-0 (5’) Albert López.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:Als locals Rubi, Raúl, Lobato, i Óscar i al visitant Barnils.T.V.:Cap.

L’Olot no va aixecar el cap a l’Hospitalet de Llobregat i va perdre per primer cop aquesta temporada a domicili. Després d’empatar contra el Castelldefels, últim de la taula, la setmana passada, els olotins no van saber refer-se contra els hospitalencs. Els locals van sortir amb una marxa més, i van avisar aviat. Arribats al minut 5, aprofitant una bona jugada col·lectiva, amb una centrada de Rubi, Albert López va marcar, amb una rematada amb el cap, el primer i l’únic gol del partit. Els deu primers minuts van ser d’intensitat i domini dels homes de Joan Sánchez. Però després, l’Olot va aconseguir la possessió i va tenir oportunitats per empatar el partit. Moha i Pedro van liderar les ocasions de perill, però Aliaga es va encarregar de no deixar-ne passar ni una. Els olotins no van saber ser efectius en l’última passada i van marxar al descans anant darrere en el marcador. Després de la represa, els homes de Dólera van continuar dominant el partit, però, com en la primera meitat, sense èxit de cara a porteria. Els locals també van tenir ocasions per ampliar la distància. Sehou ho va intentar després d’una ràpida transició dels hospitalencs, però la rematada li va sortir massa creuada. Aliaga, però, va haver d’estar molt atent defensant la porteria. Marc Mas gairebé fa la primera diana dels olotins, però la defensa local la va treure sota els pals. Quan faltaven 20 minuts per al final, a part d’un repertori de canvis i dues ocasions d’Ufano i Uri González sense èxit, no va passar gran cosa sobre la gespa. Els garrotxins van provar d’orquestrar la remuntada en el temps afegit, però ahir els de Dólera no tenien sort ni encert en l’última passada. Perdent per la mínima l’Olot va encadenar ahir el segon partit sense guanyar, però, tot i això, continua líder a quatre punts de l’Hospitalet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)