1a divisió FEF

Pau Víctor, amb el gol entre cella i cella

El davanter del Barça Atlètic cedit pel Girona empata amb Jesús de Miguel (Castelló) com a màxim golejador de 1a divisió FEF

El futbolista del Barça Atlètic Pau Víctor(Sant Cugat del Vallès, 2001) segueix en estat de gràcia i amb el gol que va fer el passat dissabte en la victòria del Barça Atlètic davant el Sestao River, empata al capdamunt de la taula de golejadors de 1a divisió FEF amb el davanter del Castelló Jesús de Miguel. Quinze dianes porta el davanter cedit pel Girona aquesta temporada, que tot i fer la pretemporada amb l’equip gironí, va marxar per trobar minuts al conjunt de Rafa Márquez després de la seva cessió la temporada anterior al Sabadell.

Amb el gran rendiment del futbolista santcugatenc, el club blaugrana haurà de decidir a final de temporada si pagar els prop de tres milions d’opció de compra per fer-se amb els drets del davanter. Resten onze jornades per conèixer fins a on està el sostre golejador d’aquesta temporada del jugador cedit pel Girona, que a part del pitxitxi de la competició, té com a al·licient lluitar per la posició d’ascens directe a 2a divisió A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)