1a divisió FEF

Una lluita de cinc més igualada que mai

Quatre punts separen els cinc primers classificats en el grup 1 de la 1a divisió FEF

El grup 1 de la 1a divisió FEF continua més obert que mai amb cinc equips lluitant per la desitjada plaça d’ascens directe quan resten onze jornades per acabar la lliga. La igualtat és màxima després dels partits d’aquest cap de setmana, en què es van enfrontar entre si quatre dels cinc equips implicats en aquesta lluita i ambdós partits van acabar amb un repartiment de punts. El Nàstic i el Deportivo de la Corunya amb un empat a un i el Celta B i la Ponferradina en un partit sense gols.

Després d’aquests resultats i amb la victòria del Barça Atlètic davant el Sestao River, el Depor continua al capdavant de la classificació amb 51 punts seguit per el Nàstic que en té 50. La victòria dels de Rafa Màrquez, permeten al Barça avançar al Celta B (47) i situar-se quarts amb 48 punts, a només un punt de la Ponferradina.

En la pròxima jornada, el conjunt tarragoní jugarà fora de casa davant el Cornellà, dotzè classificat, en un partit que es disputarà a l’Stage Front Stadium, estadi del RCD Espanyol, mentre que els blaugrana, jugaran a fora contra el Terol, que es troba en posicions de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)