Més futbol

La Liga no podrà perseguir als consumidors finals de pirateria

El Jutjat 8è del Mercantil de Barcelona finalment ha acceptat la sol·licitud de La Lliga per poder exigir a les operadores que els hi donin les dades personals de totes les persones que hagin redistribuït il·legalment el contingut de la competició, els anomenats ’cardsharers’ -repartidors de targetes- i que no tenen res a veure amb els consumidors finals que només gaudeixen del producte. Segons el comunicat de la patronal, aquests tercers només “defrauden la tarifa” imposada per La Liga i les teleoperadores. La conclusió de la justícia és que els repartidors de targetes poden tenir interessos de prestació o distribució directa o indirecta emparats per drets audiovisuals i només ho poden fer les persones “traficants de targetes”, emetent la seva senyal i beneficiant-se per això.

La nota s’ha difós a través del compte de ’X’ del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), i on s’aclareix tot el rebombori que va aixecar la petició de la Lliga a la justícia del passat divendres. Amb aquesta sentència aclaridora, els operadors -Vodafone, Orange, Más Móbil i Telefónica- estan obligats a facilitar la informació del nom i DNI dels titulars que persegueix la Liga. El següent pas serà veure la resposta de les demandes sota la Llei de Protecció de Dades i l’aclariment que en pugui fer La Liga del comunicat emès per la patronal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)