1a divisió

Rafa Benítez deixa de ser l’entrenador del Celta de Vigo

El Celta ha emès un comunicat en el qual anuncia que Rafa Benítez deixa de ser el seu entrenador. El tècnic i el seu cos tècnic s’han desvinculat del club gallec vuit mesos després d’arribar-hi i immersos d’entrada en una espiral irregular que han evitat tranquil·litat en l’equip i l’entorn de l’entitat. El Celta s’ha mostrat agraït al tècnic pel seu grau d’implicació, honestedat i professionalitat des de l’arribada i li desitja èxits i sort en el futur.

El Celta està just per sobre del descens directe (dissetè) amb un marge de dos punts amb les posicions fatídiques –el Cadis és divuitè–. Els de Vigo han guanyat només cinc enfrontaments de lliga en 28 jornades, quatre d’ells en la segona volta, un bagatge pobre per sumar un total de 24 punts. Sort n’estan tenint els gallecs que tant Almeria com Granada estan despenjats en la taula i al propi Cadis li costa un món guanyar partits –tres en total.

El substitut, al filial

Poc després de fer-se oficial l’adeu de Benítez, el club ha anunciat al seu relleu. Es tracta de Claudio Giráldez, fins ara al Celta Fortuna –l’equip filial–, qui ja dirigirà demà al matí la sessió preparatòria de cara el proper partit. Giráldez, de només 36 anys, va passar de dirigir el juvenil de divisió d’honor al filial el curs passat. En el seu primer any va portar al segon equip a jugar el play-off d’ascens a segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)