3a divisió FEF

L’Escala rep la Pobla amb opcions d’entrar en zona de promoció

3a divisió FEF. El conjunt dirigit per Aday Benítez torna al Nou Miramar per rebre el filial del Nàstic aquest migdia (12 h)

L’Escala rep aquest migdia la Pobla de Mafumet al Nou Miramar (12 h). Si els anxovencs aconsegueixen la victòria tornarien a tenir l’oportunitat de situar-se en posicions de play-off, on encara no s’hi ha vist l’equip d’Aday Benítez.

La Pobla de Mafumet és l’actual 12è classificat, dues posicions per darrere dels anxovencs i amb cinc punts menys (33). El filial del Nàstic encadena cinc partits sense veure la victòria però els falta el partit que no van poder jugar al camp del Tona perquè el camp estava gelat. Els tarragonins venen d’una mala dinàmica i necessiten els punts per allunyar-se del descens, que tenen a només dos punts.

L’Escala ve d’empatar el derbi de l’Alt Empordà al camp del Peralada (1-1). I, al contrari que la Pobla porten una molt bona dinàmica. Són els desens en la taula, a només dos punts de la promoció i dels últims deu partits, només n’han perdut un.

El tècnic escalenc no podrà comptar amb el migcampista Xavier Aparició per acumulació de targetes, però recupera al defensa Pol Bastidas. Aday Benítez encara no podrà ser dirigint a la banqueta perquè li falta un partit a complir per la sanció que li van posar a Vilassar de Mar després del 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)