3a divisió FEF

El Girona B visita el San Cristóbal a tres punts del descens

3a divisió FEF. El conjunt de Sergi Mora té una cita a domicili (12 h) després de la remuntada amb èpica de la setmana passada contra la FE Grama a Riudarenes (4-3)

El filial blanc-i-vermell ja ha deixat de somiar amb la remuntada de la jornada anterior (4-3) per concentrar-se en la cita d’avui a domicili. Els joves gironins visiten aquest migdia (12 h) el camp del San Cristóbal.

El conjunt terrassenc té un punt més (30) que els homes de Sergi Mora (29), que els deixa una posició per sobre (13 ns). Arriben havent guanyat els dos últims partits. L’últim va ser al camp del Tona (1-2), i l’anterior, com a locals, al Reus (2-1). El San Cristóbal no comptarà amb Max Llovera i Joan Cervós que han estat convocats per la selecció andorrana.

Els gironins encadenaven tres empats consecutius, però, la setmana passada a Riudarenes ho van trencar amb una remuntada amb èpica contra la FE Grama. Sergi Mora no podrà comptar ni amb Antal i amb Jastin, no perquè vagin amb el primer equip com de costum, sinó perquè han anat convocats amb les seves respectives seleccions.

En l’anada del partit contra el San Cristóbal a Riudarenes els gironins van perdre per la mínima amb un gol matiner de Ranera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)