3a divisió FEF

El Peralada vol tornar a guanyar després de tres ensopegades

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal rep aquesta tarda a la Montañesa (16:30 h) amb qui estan empatats a punts

El Peralada encadena tres partits consecutius sense veure la victòria. La setmana passada van perdre per un contundent 3-0 al camp del Vilafranca, l’anterior van empatar a casa contra l’Escala, i la d’abans també es van haver de conformar amb l’1-1 a Riudarenes contra el Girona B. Els xampanyers que fa setmanes que tenen el camp impracticable per la falta d’aigua tornen aquesta tarda al Municipal (16:30 h) per rebre la Montañesa.

Els de Nou Barris arriben a la 26a jornada havent perdut al camp del Vilassar de Mar per 2-1, però van aconseguir la victòria la setmana anterior contra el Vilafranca (2-1). Amb 34 punts estan empatats amb el conjunt altempordanès i només deu d’aquests punts els han sumat a domicili.

El Peralada vol tornar al camí de la victòria per poder tornar a flirtejar amb les posicions de promoció d’ascens que tenen actualment a tres punts.

En l’anada els xampanyers van rascar un punt a Nou Barris empatant a 0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)