3a divisió FEF

L’Escala no pot ficar la pota

3a divisió FEF El conjunt d’Aday Benítez rep el Prat al Nou Miramar aquest migdia (12:30 h) a falta de dues jornades

Els anxovencs encara somien amb el play-off, però per poder entrar-hi cal que avui no fiquin la poto. Els homes d’Aday Benítez, que només han anat cap amunt des que hi és, reben aquest migdia al Prat, el conjunt pota blava, que també s’està jugant la plaça a la promoció d’ascens.

Els potablava amb 45 punts, són els sisens en la taula a dos punts de la promoció, on hi eren fins que van empatar la setmana passada. Com a visitants els del Prat de Llobregat han aconseguit 6 victòries, 6 empats i 4 derrotes. I en les últimes cinc jornades només han guanyat un partit, n’han empatat tres i n’han perdut un.

Els escalencs són els setens classificats, empatats a punts amb els rivals d’avui. En els últims partits en fet una senefa de resultats (derrota - victòria - derrota - victòria - derrota). A casa però, han guanyat 10 de 16 partits. Els de l’Alt Empordà, tot i haver-se complicat la vida perdent a Olot, encara somien amb la promoció d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció