3a divisió FEF

A tres pases de l’ascens

Avui es disputa l’Hospitalet-Prat (12:30 h) i el Vilassar-Badalona (19:00 h) en la tornada de les semifinals del play-off d’ascens a 2a FEF

Dos equips catalans es classificaran avui per la final autonòmica del play-off d’ascens a 2a divisió FEF i tindran l’oportunitat de continuar vius en la lluita per pujar i acompanyar a l’Olot en l’aventura de 2a FEF.

L’Hospitalet i el Prat –segon i cinquè classificats en la lliga– disputen a les 12:30 h la tornada al camp dels riberencs, amb un resultat d’un gol d’avantatge per als locals després de la solitària diana de Ton Alcover en l’anada. Els precedents entre ambdós conjunts són d’una victòria per l’Hospitalet (la de l’anada) i dues per el Prat (en els dos partits de lliga).

L’altra eliminatòria la disputen el Vilassar i el Badalona (19 h), en un partit on els de la comarca del Maresme hauran d’intentar remuntar a casa el 3-0 que va aconseguir l’equip badaloní en l’anada. Els precedents aquesta temporada són d’un empat i una victòria per a cada conjunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)