Champions

Terzic: “Tampoc érem favorits ni al grup de la mort, ni contra l’Atleti i el PSG...”

El Borussia Dortmund s’enfronta al Reial Madrid en la final de la Champions amb gran expectació i respecte pel rival. Edin Terzic, l’entrenador del Dortmund, ha elogiat Carlo Ancelotti i ha destacat la solidesa defensiva del seu equip: “Una de les nostres claus és que som l’equip amb més porteries a zero en la competició”.

Els tècnic del Dortmund reconeix la dificultat del repte. “Sabem que el Reial Madrid és el millor equip d’aquesta competició. Aquesta temporada només han perdut dos partits”, ha dit. Tot i això, manté la confiança en les seves possibilitats: “No estem aquí per veure com aixequen la Copa, només així tindrem l’oportunitat. Abans tampoc hem sigut els favorits en el grup de la mort, contra l’Atlético o el PSG..”.

La final de la Champions representa un moment crucial per a l’equip. “Potser no sigui el capítol més bonic de la meva vida, però sí el més important. L’any passat vam patir molt, però la vida et dóna l’oportunitat d’estar aquí avui”, ha afirmat.

Terzic ha expressat la seva esperança que aquesta no sigui la seva última final i ha recordat els moments difícils que l’equip ha superat: “Fa deu anys ningú creuria que arribaríem a la final de la Champions, però fa quatre mesos potser sí, encara que el camí sigui dur”. El tècnic ha subratllat la importància de l’experiència compartida i el creixement conjunt de l’equip i el seu staff. Amb una preparació intensiva i un fort esperit d’equip, el Borussia Dortmund està decidit a donar-ho tot en aquesta final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)