Més futbol

Llerona, Fontsanta Fatjó i Santa Susanna, campions del primer MICFootfem

La primera edició del MICFootfem, el primer torneig MIC format exclusivament per equips femenins, ha estat tot un èxit. El torneig, que ha tingut lloc a Vic, ha reunit més de 400 jugadores repartides en 38 equips, tots ells catalans, i un miler d’espectadors entre els dos dies de competició.

Maite Colomer, directora del MICFootfem, fa una valoració molt positiva d’aquesta primera edició: “El cap de setmana ha estat un èxit absolut. L’ambient ha estat molt sa i l’esportivitat ha estat la gran protagonista. Estem molt satisfets de com ha anat tot. La ciutat de Vic s’ha bolcat amb el torneig i la gent ha respost. Esperem que aquest sigui el punt de partida d’un projecte a llarg termini”.

Les campiones de cada categoria

En categoria benjamí (U10), el CE Llerona ha completat un torneig immaculat. A la final, l’equip ha superat el Vic Riuprimer per 2-1. Carla Oliveres, del CE Llerona, ha estat la segona màxima golejadora amb 5 gols.

El CD Fontsanta Fatjó s’ha proclamat campió aleví (U12). A la final, l’equip de Cornellà de Llobregat ha superat el FC Barcelona en la tanda de penals després d’empatar 2-2.

L’AE Santa Susanna ha guanyat la categoria infantil (U14). A la final, l’equip del Maresme ha remuntat per imposar-se 3-1 al CD Fontsanta Fatjó.

Aquesta primera edició del MICFootfem ha estat un èxit esportiu i social, posant de manifest el creixent interès i suport al futbol femení i obrint camí a futures edicions plenes d’emoció i competitivitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)