Territorial

La Unió viatja a Lleida en el primer assalt

Lliga Elit La UE Figueres visita l’Atlètic Lleida al Ramón Farrús en l’anada de la final del ‘play-off’ d’ascens a 3a FEF (16 h, La Xarxa)

El Figueres té avui un dels duels més importants del curs, i és que mig ascens està en joc. El conjunt figuerenc comença la final del play-off de promoció d’ascens a 3a divisió FEF amb l’anada al camp de l’Atlètic Lleida, el municipal Ramón Farrús, a les quatre de la tarda. L’equip entrenat per Roger Vidal va patir, però arriba a la cita després de tombar l’Horta a doble partit (2-1 i 1-1). El gol de l’empat de Marc Bech al Feliu i Codina d’Horta, en les semifinals del play-off, va donar el bitllet als figuerencs, que ja havien aconseguit el triomf a Vilatenim.

D’altra banda, l’Atlètic Lleida de Xavi Bartolo, sisè classificat en la Lliga Elit catalana, va ser molt seriós en les dues àrees contra el Vic (1-0 i 0-1) i va superar un dels candidats clars a l’ascens i que va quedar tercer classificat en la competició regular. En l’enfrontament d’aquesta tarda, Vidal té el dubte de Marcel Expósito, Pau Tubert i Xavi Ferrón per les seves respectives lesions.

En els duels entre figuerencs i lleidatans, hi ha un clar repartiment de victòries en la lliga. En el primer matx entre els dos equips, el Figueres va caure per la mínima a Lleida amb un gol del local Keonwoo en la jornada 3. En el partit de la segona volta, a Vilatenim, els de Vidal van guanyar 1 a 0 amb un gol de Marc Bech a l’inici de la segona part. Els gironins van quedar cinquens, una plaça per sobre dels lleidatans.

La Unió, doncs, espera iniciar l’eliminatòria de la millor manera i no ho farà sola. El club ha organitzat un bus per portar aficionats fins a terres lleidatanes, a més a més de totes les persones que s’hagin mobilitzat de manera particular.

REPARTIMENT

Els duels entre els dos equips en la lliga han estat ben igualats; 1-0 i 1-0, triomfs locals

INCÒGNITES

Roger Vidal té els dubtes de Ferrón, Expósito i Tubert en el partit d’aquesta tarda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)