1a divisió FEF

Remuntada frenètica i a la final

Ascens 2a A. El Barça Atlètic aconseguix el bitllet per a la final del ‘play-off’ a la categoria de plata capgirant un 0-2 fins a un 5-3 final amb un ‘hat-trick’ d’Unai Hernández en cinc minuts

Barça Atlètic 5 Eivissa 3

BARÇA ATLÈTIC:Marc Vidal, Héctor Fort, Pelayo, Sergi Domínguez, Gerard Martín, Bernal, Marc Casadó, Moha (Alarcón, 64’) (Pocho, 80’), Pau Víctor, Marc Guiu (Dani Rodríguez, 70’)i Unai Hernández (Aleix Garrido, 70’).EIVISSA:Reynet, Unai Medina, Pepe Sánchez (Monjonell, 66’), Escassi, Javi Jiménez, Patrick Soko (Eugeni, 58’), Jesús Álvarez (Fausto, 46’), Arturo Molina, Álex Gallar (Rubén, 66’), Obolskii i Cedric.GOLS:0-1 (18’) Escassi. 0-2 (44’) Escassi. 1-2 (47’) Marc Guiu. 2-2 (51’) Pau Víctor. 3-2 (57’) Unai. 4-2 (60’) Unai. 5-2 (62’) Unai. 5-3 (66’) Rubén.ÀRBITRE:Huerta de Aza.T.G.:Al local Aleix Garrido i als visitants Jesús Álvarez, Fausto i Rubén.T.V.:Cap.

El filial blaugrana és a una última eliminatòria de ser equip de 2a A la temporada vinent. Els de Rafa Márquez van aconseguir remuntar un 0-2 per convertir-lo en un 5-3. Els blaugrana van sortir millor que els visitants, però va ser l’Evissa el primer a avançar-se. Javi Jiménez va centrar un servei de banda enviant-lo dins l’àrea i tot i que Marc Vidal va aturar una primera rematada, va acabar arribant Escassi per inaugurar el marcador. A partir d’aquí el partit es va igualar. Just abans del descans va arribar el segon dels eivissencs, altre cop d’Escassi, que els va posar al davant en el resultat global. Però els culers van saber contrarestar-ho amb un gol de Marc Guiu que va fer marxar els balears al vestidor amb l’empat al marcador global i el cap cot. En la represa, el partit va continuar igualat, però el pitxitxi, Pau Víctor, va fer un golàs tot just començar. I malgrat que no ho sabien, començava la festa. Unai Hernández va seguir Pau Víctor per fer el gol de la remuntada, però no va ser només un, sinó que en cinc minuts en va aconseguir tres. Hat-trick i canvi de 180 graus en el guió. L’Eivissa va marcar el tercer gol, però els culers ja havien fet la feina. Ponferradina o Còrdova, qui guanyi demà serà el rival del Barça en la final.