1a divisió

Ancelotti agita, el Madrid calma

Real Madrid. El club blanc es veu obligat a desmentir el tècnic italià i a emetre un comunicat confirmant la seva presència en el mundial de clubs del 2025, després que Ancelotti se n’esborrés

El Real Madrid va començar ahir el dia a fora del mundial de clubs del 2025 i el va acabar a dins. L’incendi el van generar unes paraules de Carlo Ancelotti a Il Giornale en què va assegurar que el club blanc no formaria part de la competició organitzada per la FIFA. “El Real Madrid no participarà en el mundial de clubs, igual que altres equips.” “La FIFA ja se’n pot oblidar. Un sol partit del Madrid ja val 20 milions d’euros i la FIFA ens vol donar aquesta quantitat per tot el torneig”, va dir. Les declaracions del tècnic italià van aixecar tanta polseguera que el Real Madrid es va veure obligat a emetre un comunicat desmentint Ancelotti: “El Real Madrid comunica que en cap moment s’ha qüestionat la seva participació en el nou mundial de clubs que organitzarà la FIFA la temporada 2024/25. Per tant, el nostre club disputarà, tal com està previst, aquesta competició oficial que afrontem amb orgull i amb la màxima il·lusió per tornar a fer somiar els nostres milions d’aficionats arreu del món amb un nou títol.” El mateix Carlo Ancelotti va haver de rectificar i va assegurar que les seves paraules s’havien malinterpretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)