2a divisió FEF

Chema Moreno firma per l’Olot

2a divisió FEF El davanter madrileny de 31 anys arriba procedent del Badalona Futur com el quart reforç pels garrotxins

L’Olot ha fet oficial la quarta incorporació per la temporada vinent: Chema Moreno. El davanter madrileny arriba procedent del Badalona Futur, el tercer classificat del grup 3 de 2a divisió FEF, on va aterrar el passat gener. Des de llavors ha jugat 14 partits, ha anotat 3 dianes i firmat una assistència.

El futbolista de 31 anys va començar el curs vestint la samarreta de la Balompédica Linense, també a la quarta lliga a nivell nacional però militant al grup 4. D’experiència en la categoria no li falta. Les últimes dues campanyes ha jugat a 2a FEF, amb Badalona Futur, Balompédica Linense, el curs 22-23 amb la Peña Deportiva, on ja es va creuar amb l’Olot, i l’anterior temporada amb l’Alzira. Però on té més currículum és a 2a B.

Amb la majoria d’edat acabada de complir va debutar a Tercera Divisió amb el CF Trival Valderas. I de Tercera a 2a B, on primer va jugar vestint la samarreta del Carabanchel després l’Alcrocón B i el Navalcarnero. Va passar també per les files del Lealtad i l’Izarra i el curs 2019-18 va arribar a Catalunya per jugar amb el Badalona, que llavors militava també a la categoria de bronze. Després de dos cursos va anar amb l’Alzira on ja va començar la seva història amb la 2a FEF el 21-22.

Moreno és nascut a Madrid, però té família catalana i casa aquí i ja coneix la llengua. Aterra a la Garrotxa per completar la davantera on de moment l’acompanyarà com a renovat Marc Mas.

A part, l’Olot compte amb el retorn de Pol Ballasté sota pals, les renovacions en defensa d’Uri Ayala i Roger Barnils i l’arribada de Robert Costa, i al mig camp la continuïtat de Pedro del Campo i l’arribada de David López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)