2a divisió FEF

Uri González renova amb l’Olot

2a divisió FEF El migcampista de 32 anys i home de confiança de Dólera firmarà el seu segon any a l’Olot

El club garrotxí ha fet oficial aquesta tarda la renovació d’Uri González (Gavà, 1992). El migcampista de 32 anys va arribar l’estiu passat com a home de confiança de Dólera. Tèncic i jugador havien coincidit al Prat la temporada 22-23 i un cop acabada, Dólera va fitxar per l’Olot i va endur-se amb ell a González.

Format al planter del Barça fins a juvenil, que llavors va anar a la UE Cornellà. Un cop va ser sènior va jugar amb el club de casa seva, el Gavà, a Tercera Divisió, i després de quatre temporades en va estar una al Sabadell B, set a l’Europa i l’última abans d’aterrar a la Garrotxa al Prat.

Aquest curs, de 34 jornades n’ha estat convocat a 30 (les que no ha estat convocat era per acumulació de targetes) i d’aquestes ha jugat a totes. 29 partits ha sortit com a titular i només a un com a suplent. Ha marcat un gol i ha vist 12 targetes grogues.

Amb ell, Dólera ja compte amb cinc renovacions: en defensa Roger Barnis i Uri Ayala, al mig Pedri del Campo i ara Uri González i al davant Marc Mas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)