2a divisió FEF

Juvi renova amb l’Olot per una temporada més

L’Olot ha anunciat aquesta tarda la sisena renovació de l’estiu després de les de Roger Barnils, Uri Ayala, Pedro del Campo, Uri González i Marc Mas. Pau Juvanteny, Juvi, complirà la seva segona temporada al conjunt olotí després d’haver disputat 30 partits de lliga aquesta temporada, 22 d’ells de titular. L’osonenc ha demostrat la seva polivalència, i és que ha jugat de migcampista, de central i de lateral, en funció de les baixes i les necessitats que ha tingut el tècnic Pedro Dólera.

Per a Juvi, de 24 anys, la 2a divisió FEF no serà una gran novetat, i és que tot i que va arribar a l’Olot després de jugar al Peralada i al Tona, prèviament havia jugat a 2a divisió B amb el Llagostera, on va arribar a disputar 15 partits, i fins i tot va jugar 5 partits a 1a divisió FEF el curs 2021/22 amb el Costa Brava després del canvi de denominació dels llagosterencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)