Eurocopa

Bellingham, salvador

Grup C. El migcampista estira amb un gol Anglaterra, que protagonitza una decebedora posada en escena i sua per superar Sèrbia. Taules en l’Eslovènia-Dinamarca

Sèrbia 0 Anglaterra 1

SÈRBIA:Rajkovic; Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic; Zivkovic (Birmancevic, 74), Lukic (Tadic, 61’), Gudelj (Ilic, 46’), Kostic (Mladenovic, 43’); Vlahovic, Milinkovic- Savic i Mitrovic (Jovic, 61’).ANGLATERRA:Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Alexander-Arnold (Gallagher, 69’), Rice; Saka (Bowen, 76’), Bellingham (Mainoo, 86’), Foden; i Kane.GOLS:1-0 (13’) Bellingham.ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià).T.G.:a Gudelj i Tadic, de Sèrbia.T.V.:cap.

Anglaterra va començar el torneig guanyant, però no va protagonitzar la posada en escena que s’esperava. El conjunt entrenat per Gareth Southgate, farcit de talent, va oferir una versió molt pobra contra Sèrbia, a la qual va superar (0-1) amb molts de problemes i gràcies a la diana de Jude Bellingham. El migcampista del Real Madrid, que es va exhibir, va ser de les poques coses rescatables en els three lions, en què gairebé tots els futbolistes que han de ser diferencials van estar a un nivell molt per sota del que són. Kane i Foden van estar inèdits, Saka també va participar poc i Trent Alexander-Arnold, lateral a qui Southgate posa en ocasions, com ahir, al mig del camp, tampoc va estar fi.

I això que els anglesos van tenir un inici prometedor, sotmetent Sèrbia i amb arribades, fins al gol de Bellingham (13’). A partir d’aleshores, van fer un pas enrere i es van dedicar que passés ben poca cosa. I per poc no els va sortir malament, perquè els serbis, en el tram final, van collar, tot i que no van encertar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)